menu Home chevron_right

Në janar 2019 Vitmar Basha prezantoi për një numër të ngushtë albumin e tij të fundit me titullin ”9” në Teatrin e Kukullave të Tiranës.

REKLAMA

Por jo të gjithë fansat e muzikës së tij, e cila është një zhanër i miksuar i pop rock dhe alternative, patën mundësi të dëgjojnë 10 krijimet pjesë e albumit.

Sot falë këmbënguljes së atyre që ju kishte munguar muzika e Vitmarit dhe GO Digital Media, albumi ”9” është publikuar në të gjitha platformat muzikore.

More keyboard_arrow_down Less keyboard_arrow_up
This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  01. Era
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  02. Gjeja me e bukur ne jete
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  03. Mbi Ne
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  04. Quick Quick
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  05. Klasa e Gjimnazit
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  06. Mos me Thyej
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover

  07. Reja
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover

  08. Zemra Ime
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  09. Koha
  Vitmar Basha, Lotus Island

  add_shopping_cart
 • cover

  10. Evolucion
  Vitmar Basha

  add_shopping_cart
 • cover play_circle_filled

  01. Para Teje
  Sara Kapo

  0.99
 • cover play_circle_filled

  01. I Paftuar
  Marsela Çibukaj

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play