menu Home chevron_right

Sheshi Skënderbej / Lezhë [Albania] / September 2, 2022 9:00 pm

Event details

Date: September 2, 2022 9:00 pm
Location: Sheshi Skënderbej
Address: Lezhë Albania
Facebook event: https://www.instagram.com/p/Ch9i5p-qFGL/

The event

Anuloni çdo plan që keni këtë të premte, sepse atmosferën e vërtetë në qytetin e Lezhës do ta sjellin vetëm Orgesa Zaimi, Landi Kademi dhe Simpatico Band! 🤩
Ju presim në sheshin “Gjergj Kastrioti”! 🍻


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  01. Para Teje
  Sara Kapo

  0.99
 • cover play_circle_filled

  01. I Paftuar
  Marsela Çibukaj

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play