menu Home chevron_right

Aqua by Lura Resort / DurrĂ«s [Albania] / August 12, 2022 9:00 pm

Event details

Date: August 12, 2022 9:00 pm
Location: Aqua by Lura Resort
Address: Gjiri Lalëzit Durrës Albania

The event

🎤 Shijoni muzikën e @marselacibukaj buzë pishinës në @aquabyluraresort!

🌊 Natë momentesh, argëtimi, koktejlesh dhe kujtimesh që fillojnë në orën 21:00 të premten.

📞 Prenoto në +355 67 308 7664


This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  01. Para Teje
  Sara Kapo

  0.99
 • cover play_circle_filled

  01. I Paftuar
  Marsela Çibukaj

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play