menu Home chevron_right

ABOUT US


GO Digital Media is a digital agency that, intending to create a different standard for the Albanian music market, comes with a special department dedicated to the distribution of musical works, the collection of income from digital channels as well as the protection of copyrights on the Internet.

 

We offer flexibility for artists by placing them in the center of attention and offering not only the possibility of distribution of works and their monetization but also the best possible marketing of musical works on social networks as well as Spotify, iTunes, Deezer, and Youtube.

 

GO Digital Media comes to the market with the primary goal of transparency, which is, unfortunately, missing in the market of Albanian artists who for years have been massively exploited by current companies in the market which often do not offer clear and transparent contracts and also undermine the endless opportunities that artists have not only in the domestic but also the foreign market.

 


 

GO Digital Media është një agjenci dixhitale e cila me synim krijimin e nje standardi ndryshe për tregun shqiptar të muzikës vjen me një departament të veçantë dedikuar shpërndarjes së veprave muzikore, mbledhjen e të ardhurave nga kanalet dixhitale si edhe mbrojtjen e të drejtave të autorit në internet.

Ne ofrojmë një fleksibilitet për artistët duke i vendosur ata në qendër të vemendjes dhe duke i ofruar jo vetëm mundësinë e shpërndarjes së veprave dhe monetizimin e tyre por dhe marketingun sa më cilësor të veprave muzikore   në rrjetet sociale por dhe Spotify, ITunes, Deezer dhe Youtube.

 

GO Digital Media vjen në treg me qëllimin parësor transparencën e cila për fat të keq mungon në tregun e artistëve shqiptarë të cilët prej vitesh shfrytëzohen masivisht nga kompani aktuale në treg të cilat shpesh nuk ofrojnë kontrata të qarta dhe transparente si edhe minojnë mundësitë e pafundme që artistët kanë jo vetëm në tregun vendas por dhe atë të huaj.This area can contain widgets, menus, shortcodes and custom content. You can manage it from the Customizer, in the Second layer section.

 

 

 

Newsletter

 • cover play_circle_filled

  01. Para Teje
  Sara Kapo

  0.99
 • cover play_circle_filled

  01. I Paftuar
  Marsela Çibukaj

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 010
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 009
  Paula Richards

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 008
  R. Galvanize

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 007
  Kenny Bass

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 006
  J PierceR

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 005
  Gale Soldier

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 004
  Kelsey Love

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 003
  Rodney Waters

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 002
  Morris Play

 • cover play_circle_filled

  Live Podcast 001
  Baron Fury

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play